GALERIE FOTO

    

Imagini din activitatea școlii  realizate în anul 2021

         

Prezentarea Drapelului de luptă al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Terestre  “BASARAB I”  cursanților de la Cursul de formare a subofițerilor în activitate, arma Informații pentru apărare, Seria 08.03-30.07.2021

 

Celor 21 de cursanți de la Cursul de formare a subofițerilor în activitate, arma Informații pentru apărare din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre  “BASARAB I”, astăzi 05.03.2021, le-a fost prezentat pe platoul unității, Drapelul de luptă, simbolul onoarei, vitejiei și gloriei militare și le-a fost înmânat armamentul individual, toate acestea constituind evenimente importante în viața acestora.

 

În perioada 08.03-30.07.2021 cursanții vor desfășura timp de 10 săptămâni pregătire militară generală și pregătire pentru formarea deprinderilor de comandă în cadrul Centrului Național de Instruire Permanentă, urmând ca în următoarele 10 săptămâni să execute pregătire militară de specialitate. Ultima săptămână este dedicată repartiției pe funcții și festivității de absolvire.

 

Toate activitățile se vor desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2.

 

Mult success tuturor!

 

   

 

„BIRUINȚA ESTE A CELOR STĂRUITORI!”

1960 - 2021