Adresa: Str.Trivale nr.16 Pitesti, Arges Romania

Telefon:0248.215.900 Fax:0248.214.691

 

Email:relatii.publice01225 at forter.ro

 

 

NOU!!!!!!

 

Concurs pentru încadrarea funcţiilor de instructori -publicate în Buletinul informativ nr.2/2018

 

În data de 26.01.2018 au fost publicate cifrele de școlarizare pentru maiștri militari și subofițeri.

Ca noutate, locurile aprobate pentru Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre    "Basarab I" NU sunt diferențiate pe sexe.

 

                                          ANUNȚURI

 

        

              În perioada 05.-07. 02. 2018, în SMMMSFT BASARAB I, se va desfășura concursul de admitere pentru  “Cursul de conducători auto categoriile B și C ” (cod curs UT02N0118) seria  05.03-25.05.2018.

 

Tematică concurs admitere  la “Cursul de conducători auto categoriile B și C ”

 

ANUNȚ privind organizarea examenului de promovare în funcția de administrator financiar debutant, gradul III  la Personal

 

Anunț cu rezultatele probei scrise la examenul de promovare în funcția de administrator financiar debutant, gradul III  la Personal

 

 

Rezultatele probei practice la concursul organizat pentru încadrarea postului vacant de execuție muncitor calificat IV (electrician), muncitor calificat IV (instalator) și  muncitor calificat IV (sudor)

 

 

 

 

 Concurs pentru ocupare a  3 posturi vacante de personal civil contractual, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată

- 1 post de muncitor calificat IV (instalator)

- 1 post de muncitor calificat IV (electrician)

- 1 post de muncitor calificat IV (sudor)

Rezultate selectie dosare post instalator

Rezultate selectie dosare post electrician

Rezultate selectie dosare post sudor

 

Rezultate interviu pentru incadrarea posturilor vacante de executie muncitor calificat IV (electrician), muncitor calificat IV (instalator) si muncitor calificat IV (sudor)

 

Rezultatele finale ale concursului  pentru incadrarea posturilor vacante de executie muncitor calificat IV (electrician), muncitor calificat IV (instalator) si muncitor calificat IV (sudor)

 

  Concurs pentru ocupare a  2 posturi vacante de personal civil contractual, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată-se suspendă

- 1 post de bibliotecar debutant

- 1 post de muncitor calificat IV (croitor)

 

În baza prevederilor art. 14 alin. (1) din O.U.G. nr. 90/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, se suspendă organizarea concursurilor pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de personal civil contractual, astfel:

- 1 post de bibliotecar debutant

- 1 post de muncitor calificat IV (croitor)

 

 Actualizat:

 20.02.2018

 

 

 BIRUINTA ESTE A CELOR STĂRUITORI!”

1960 - 2018